Base dames speelt voor de eerste keer met compleet team

By
Updated: November 11, 2018

Na een spannende wedstrijd op 3 november hebben de dames hun eerste wedstrijd gewonnen (43-42). Helaas verloren ze gisteren met 45-27 van Rebound’73.

Het mooiste van de wedstrijd was dat het damesteam voor het eerst compleet was tijdens een wedstrijd. Uiteraard hoort daar een groepsfoto bij met onze nieuwste aanwinst Leonie die voorheen bij de U14 speelde.

In de eerste helft van de wedstrijd speelde ze niet al te best. Ballen werden afgepakt door de tegenstander of er werd niet gekeken voor dat er gegooid werd naar een medespeler. De tegenstander tradt hardhandig op en lagen er al snel twee van onze dames op de grond. Maar onze dames lieten hun niet gek maken. Ze bleven rustig. Hierdoor konden ze de aanval beter op zetten en vielen er gaten in de verdediging van de tegenstander waardoor ze konden scoren. In de verdediging zaten de dames er goed op.

Dit keer waren het onze dames die de druk opvoerde bij de tegenstander en dit resulteerde dat de tegenstander fouten ging maken. In de tweede helft van de wedstrijd speelde de dames beter. De tegenstander voelde nog meer druk en scoorde minder.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *