BASE U14 wint zonder moeite van Landstede ZAC X14-4

By
Updated: March 31, 2018

Epe, zaterdag 31 maart – BASE U14 speelt de één na laatste wedstrijd van het basketbaljaar thuis tegen Landstede ZAC X14-4. De door-twee-moeders-gespoten banner hangt weer en BASE doet de tekst eer aan: BASE U14 ZET HEM OP, BLIJF AAN DE TOP!

De eerste kwart is BASE behoorlijk fel. Een paar vingers tussen de bal en een ZAC speler zorgen voor veel steals waar ook scores uit voortkomen. 5 Van de 7 Base spelers krijgen de kans om te scoren. Ze vallen mooi door de verdediging heen en komen zo op 20-8. In de tweede kwart krijgen ze iets meer weerstand, maar als BASE het spel rustig opzet blijft het vaker scoren dan ZAC. Met 32-19 gaan de twee clubs de rust in.

Na de rust zet ZAC behoorlijk druk. BASE wordt soms aardig verrast door de felheid van de tegenstanders. Ze raken de bal meerdere malen kwijt maar de bal wil er soms niet in bij ZAC. Ook BASE heeft er moeite mee maar toch scoren ze 7 keer, 4 keer meer dan ZAC en komen op een stand van 46-25 eind derde kwart. In de laatste kwart scoort BASE 8 keer maar de tegenstanders laten het niet zo maar gebeuren. Passes worden onderschept en rebounds worden afgepakt. Maar tegen het einde van de kwart vlamt BASE weer en scoren ze weer. Met 60 tegen 31 winnen de U14 spelers van BASE en zijn met recht KAMPIOENEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *