ALLE CORONA INFO VIND JE <HIER>

Click op bovenstaande blauwe button als je je alvast wilt registreren als bezoeker van de PWA hal op de dag van je bezoek. Na het invullen laat je het groene vinkje aan de corona coordinator/toezichthouder zien (ook al vul je hem van te voren in, zodat je niet hoeft te wachten). Letwel: de corona coördinator kijkt ook naar de datum. M.a.w. je mag hem alleen invullen op de dag dat je de pwa hal bezoekt. Je kunt hem wel eerder invullen, maar dan is het groene vinkje niet geldig en moet je hem alsnog ter plekke invullen.

update: 28-9-2020. Tm 20 oktober 2020 18.00 uur wordt de tribune gesloten. Alleen ouders/verzorgers die chauffeur zijn mogen na registratie naar binnen en zullen in het sportcafe (horecagelegenheid moet wss verplicht dicht blijven) of op aparte stoelen, op 1.5 m,  in de sportzaal moeten plaatsnemen.

Click hierboven op <HIER>, daar vind je de laatste updates over de corona maatregelen van Basketball Nederland en NOC/NSF, maar ook de specifieke sporthal regels. Je kunt ook een filmpje van de sporthal zien, hoe e.e.a. eruit ziet.

Het kan zijn, bij aankomst, dat de deur van de sporthal op slot zit. Bel dan aan (knop rechts) en je zult ontvangen worden door de corona coördinator. Bij de ingang graag direct je handen ontsmetten. Door de deur zo nu en dan op slot te doen kunnen we de bezoekers beter reguleren groepsgewijs.

Samenvattend: Alleen chauffeurs van een uitteam, mogen in het sportcafe of in de zaal! Dit alles is covid19 proof geregeld.

Het kan zijn dat we een livestream proberen op te zetten.

1. Spelers die op wedstrijd m-DWF (tablet) staan hoeven zich niet te registeren. Alle andere bezoekers wel. Dit kan via QR code scannen of registratieformulier in te vullen bij de ingang. 

We hebben ruimte voor 30 a 40 x "ouder dan 18 jarigen" in de sporthal en 38 plekken op de tribune en 36 in het sportcafe. Als het maximum bereikt is, krijg je dat te horen van de corona coordinator (herkenbaar via een speciaal rode hesje/toezichthouder). 

2. We hebben een soort van eenrichtingsverkeer ingesteld om kruisverkeer te minimaliseren.

3. Je mag douchen, maximaal 3 per doucheruimte (geldt alleen voor ouder dan 18 jaar). Anders is er meer capaciteit om te douchen.

4. maximaal 7 personen ouder dan 18 jaar mogen tegelijk in 1 kleedkamer zijn.