top of page
  • marjolan

Allstars U16 speelt uitwedstrijd in Zwolle

Vrijdagavond 8 oktober vertrekt het U16 team naar Zwolle voor een wedstrijd tegen Landstede Basketbal. De BASE spelers krijgen maar weinig kansen. Het leeftijdsverschil tussen beide teams is wederom groot.Van de punten die ze weten te scoren zijn de meeste het gevolg van een overtreding van de tegenstander.Stefan weet er een flink aantal van te benutten, en in het laatste kwart nog een mooie driepunter van Hamudi. Eindstand 80-13. Even een paar weken rust nu, de volgende wedstrijd is op 30 oktober. Een thuiswedstrijd, tegenstander is dan BV Isala uit Deventer.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

13 april 2024: V.U.A.S. X14-1 tegen BASE U14-2

Vandaag speelden we in Dronten! Na 2 wat mindere wedstrijden ging het nu erg goed! Er werd goed verdedigd en ook aanvallend ging het een stuk beter! De eindstand was 27-103! Een hele mooie afsluiting