top of page
  • Foto van schrijverKlaas En Lucy Dijkstra

BASE U16 wint op zaterdag 19 september van BAS Biddinghuizen BASE

U16 zaterdag 19 september van Mitchell Watjer: Vanavond na een lange tijd onze 1e wedstrijd gespeeld tegen B.A.S. Het was voor zowel ons als het publiek wel even wennen met alle coronaregels. Het 1e kwart scoorde Mike vaak. In het 2e kwart had Matthijs weer een actie met de bal en de tegenstander, zoals we dat van hem gewend zijn. Fel en gefocust! Felice maakte een erg mooi afstandsschot. In het 3e kwart leek onze tegenstander zich wat te herpakken, maar desondanks bleven we ze de baas. Ook in het laatste kwart liep ons spel lekker, en konden we elkaar goed vinden. We sloten de wedstrijd met een mooie overwinning af. 78-26

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

13 april 2024: V.U.A.S. X14-1 tegen BASE U14-2

Vandaag speelden we in Dronten! Na 2 wat mindere wedstrijden ging het nu erg goed! Er werd goed verdedigd en ook aanvallend ging het een stuk beter! De eindstand was 27-103! Een hele mooie afsluiting