top of page
  • marjolan

U14 wint ook laatste wedstrijd van het seizoen

7 mei speelde de u14 alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen. En wat hebben ze het goed gedaan! Vorige week werd er nog gewonnen van Dedein met 83-30. En tegenstander vandaag GS stars

Elburg. De uitwedstrijd begin april werd toen gewonnen met maar 2 punten verschil.

1e en 2e kwart gaat de score redelijk gelijk op. Bij Elburg is vrijwel ieder schot raak, BASE heeft wat meer kansen nodig maar weet de achterstand te beperken.

Stand eind 2e kwart : 24-28

In het 3e en 4e kwart krijgt tegenstander het moeilijker, ze hebben geen wisselspelers. BASE schroeft het tempo op en tegenstanders raken vermoeid. Zo wordt er deze keer makkelijk gewonnen eindstand 59-45.

Hiermee staat team BASE voorlopig op de 1e plek. 8 wedstrijden gespeeld en 12 punten behaald. Ze kunnen nog ingehaald worden door het team van Challenge, zij hebben 6 wedstrijden gespeeld en 10 punten behaald. Challenge speelt nog 2 wedstrijden waarvan de laatste op 25 juni. Het blijft dus nog spannend. Wat de uiteindelijke stand ook gaat worden het was een leuk seizoen met een prachtig resultaat van dit U14 BASE team onder leiding van Felice.

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

13 april 2024: V.U.A.S. X14-1 tegen BASE U14-2

Vandaag speelden we in Dronten! Na 2 wat mindere wedstrijden ging het nu erg goed! Er werd goed verdedigd en ook aanvallend ging het een stuk beter! De eindstand was 27-103! Een hele mooie afsluiting