top of page
  • marjolan

Wedstrijd U14 BASE

Vrijdagavond 1 april,wedstrijd U14 tegen GS Stars, in Elburg. Het team van Felice is compleet,alle 10 wedstrijdspelers zijn er deze avond bij.

In het 1e kwart gaat de stand gelijk op 8-9.

Dan het 2e kwart, BASE creëert volop kansen maar veel ballen gaan er net niet in. Bij de tegenstander lijkt iedere bal raak,22-15.

In het 3e kwart knokt team BASE zich terug in de wedstrijd. Er wordt goed verdedigt door beide teams 25-25, dat wordt spannend!

4e kwart BASE krijgt het moeilijk, stand 33-25

toch wordt er niet opgegeven na time-out van GS 35-35. Lotte scoort nogmaals...35-37. Nog een tegenaanval van GS, goede verdediging van team BASE, nog maar een paar secondes en dan het eindsignaal. Yes gewonnen, knap gedaan toppers!

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

13 april 2024: V.U.A.S. X14-1 tegen BASE U14-2

Vandaag speelden we in Dronten! Na 2 wat mindere wedstrijden ging het nu erg goed! Er werd goed verdedigd en ook aanvallend ging het een stuk beter! De eindstand was 27-103! Een hele mooie afsluiting