top of page
  • Foto van schrijverKlaas En Lucy Dijkstra

Wedstrijdverslag 3 oktober Base u16 - G.S.stars

Wedstrijdverslag 3 oktober Base u16 - G.S.stars  door Felice Vrinds.

Na makkelijk 2 gewonnen wedstrijden was deze wedstrijd een stukje moeilijker. We begonnen redelijk goed. De ballen gingen er makkelijk in en we liepen uit tot 14-0. In de tweede kwart werden de Elburgers sterker. Ze liepen door onze verdedigen heen en scoorden ook wat 3-tjes. De stand in de rust werd 19-17. In de derde kwart ging het nek aan nek en gingen we met 27-29 de vierde kwart in. In de laatste kwart hadden we veel pogingen nodig en dan nog wilde de bal er niet in. Elburg scoorde beter en het bleef spannend tot het einde. Helaas won Elburg met een paar puntjes. Eindstand 38-41. Het was raar om te spelen zonder publiek, maar onze supporters konden wel meekijken op de live-stream (zie fotos gemaakt vanaf TV)

.

Hopelijk mogen we gauw weer met publiek spelen na de COVID19 maatregelen (na 7 november 2020).

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

13 april 2024: V.U.A.S. X14-1 tegen BASE U14-2

Vandaag speelden we in Dronten! Na 2 wat mindere wedstrijden ging het nu erg goed! Er werd goed verdedigd en ook aanvallend ging het een stuk beter! De eindstand was 27-103! Een hele mooie afsluiting